Η ΑΕΚ απόψε με 2Χ2 κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ γίνεται αφεντικό στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ απόψε με 2Χ2 κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ γίνεται αφεντικό στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τσμόκι Μινσκ στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στον όμιλο του BCL

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της για να αντιμετωπίσει την Τσμόκι Μινσκ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:30, ΕΡΤ-LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει πολύ καλή ψυχολογία και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Η νίκη απέναντι στο Περιστέρι στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» για την 3η αγωνιστική της Basket League έχει φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία όλων στην ομάδα, ενώ εξίσου σημαντικός ήταν και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη, καθώς η Βασίλισσα κατάφερε να φτάσει στη νίκη σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να στραβώνει.

Απέναντι στο Περιστέρι η ΑΕΚ έδειξε προσωπικότητα και αυτό θέλει να το βγάλει και απέναντι στην ομάδα της Λευκορωσίας, που έχει αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, καθώς επικράτησε της Σολέ στην πρεμιέρα.

Μέσα και ο Ματσιούλις

Αγωνιστικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Περιστεριώτες, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τις οποίες ξεπέρασε και πλέον υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μινσκ, δίνοντας μια επιπλέον σημαντική λύση στα χέρια του προπονητή του.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Λευκορωσίας προέρχεται από ήττα στην VTB League απέναντι στην Αβτοντόρ Σάρατοφ, εντός έδρας, όμως θέλει να την αφήσει πίσω και να μπει και πάλι σε τροχιά νικών, στοχεύοντας στο να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρόστισλαβ Βέργκουν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με την ομάδα του Μινσκ να ταξιδεύει πάνοπλη στην Αθήνα για το 2ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν. Στην Τσμόκι ποντάρουν πολλά στην τριάδα Κρις Κλάιμπερν-Μακσίμ Σαλάς-Ρομπ Λόουερι και πάνω σε αυτούς τους τρεις παίκτες θα βασίσει ο Βέργκουν το πλάνο του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ματς και όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X