Handball Premier: Η ΓΓΑ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΟΧΕ για ΑΕΚ- Ναι για την Εθνική Γυναικών

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Αρνητική απάντηση στην ΟΧΕ αλλά η ΑΕΚ περιμένει και το δικό της αίτημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απάντησε σήμερα στις επιστολές της ομοσπονδίας χάντμπολ σχετικά με την εξαίρεση για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις Εθνικής Γυναικών που έχει επίσημους αγώνες στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021 και των Συλλόγων (ΑΕΚ και γυναικεία ομάδα ΠΑΟΚ).

Για την Εθνική Γυναικών η απάντηση ήταν θετική για επιστροφή στις προπονήσεις με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου covid-19 και λίστες με ονόματα.

Όμως για την έναρξη των προπονήσεων των συλλόγων, της ΑΕΚ που έχει αγώνες τον Δεκέμβριο και του γυναικείου ΠΑΟΚ που παίζει στις 20 και 22 Νοεμβρίου στη Μάλτα με την Καβαλιέρι για το EHF Cup η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ απάντησε αρνητικά, αναφέροντας πως δεν προβλέπεται εξαίρεση βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ! Η Ομοσπονδία αναμένεται αύριο να εκδώσει ανακοίνωση για τις νέες αυτές εξελίξεις.

Να τονίσουμε βέβαια πως η ΑΕΚ έχει  κάνει και η ίδια κίνηση αποστέλλοντας νέο αίτημα στην Πολιτεία για την επιστροφή στις προπονήσεις ξεκαθαρίζοντας πως αναλαμβάνει το κόστος των τεστ. Αίτημα για το οποίο περιμένει ακόμα απάντηση ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα είναι θετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X