Κούμαν: «Οταν με προσέλαβε η Μπαρτσελόνα ο Μέσι ήταν δυσαρεστημένος, πήγα σπίτι του και συζητήσαμε»

Κούμαν: «Οταν με προσέλαβε η Μπαρτσελόνα ο Μέσι ήταν δυσαρεστημένος, πήγα σπίτι του και συζητήσαμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόναλντ Κούμαν υποστήριξε πως είχε συζήτηση με τον Λιονέλ Μέσι όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν πήγε το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, σε μία περίοδο που ο Λιονέλ Μέσι έδειχνε πως θα φύγει από το Καμπ Νου.

Ο Ρόναλντ Κούμαν που ανέλαβε ν’ αντικαταστήσει τον Κίκε Σετιέν ήξερε πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του για να καταφέρει να κάνει τον «ηγέτη» των «μπλαουγκράνα» να ξαναβρεί την όρεξή του, όμως, φρόντισε ευθύς εξ αρχής να του το επικοινωνήσει…

«Όταν με προσέλαβε η Μπαρτσελόνα, αντιλήφθηκα ότι ο Μέσι ήταν δυσαρεστημένος… Πήγα στο σπίτι του και το συζητήσαμε. Μου εξήγησε τα πράγματα κι εγώ ήμουν ειλικρινής μαζί του.

Του είπα ότι μπορούσα ν’ αλλάξω πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, όχι όμως τη σχέση του με τη διοίκηση του κλαμπ. Μου είπε ότι ήθελε να συνεχίσει να παίρνει νίκες με την ομάδα και να πανηγυρίζει επιτυχίες, άσχετα από την κόντρα που είχε με τη διοίκηση» ήταν τα λόγια του Κούμαν στην Sport.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X