Γιουβέντους: Σκέφτεται να προτείνει στην Παρί ανταλλαγή Ρονάλντο-Νεϊμάρ

Γιουβέντους: Σκέφτεται να προτείνει στην Παρί ανταλλαγή Ρονάλντο-Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Ανταλλαγή Κριστιάνο Ρονάλντο με Νεϊμάρ σκέφτονται οι άνθρωποι της Γιουβέντους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Γιουβέντους και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η ομάδα του Τορίνο ετοιμάζεται αν προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν την ανταλλαγή του με τον Νεϊμάρ.

Μετά την είδηση ότι οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν αρχίσει να εξετάζουν την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι, ήδη αρκετές ομάδες ονειρεύονται την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού. Οπως, η Γιουνάιτεντ η οποία επιθυμεί την επανένταξη του «CR7» .

Πάντως, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato », η Γιουβέντους ετοιμάζεται να πλησιάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να της προτείνει το deal του… αιώνα, θέλοντας την ανταλλαγή του Κριστιάνο με τον Νεϊμάρ!

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με τις ομάδες του ως το καλοκαίρι του 2022, αλλά στην Ιταλία εκτιμούν πως Γιουβέντους και Παρί, μπορούν να βρουν τη «χρυσή τομή» και να πετύχουν μια συμφέρουσα και για τις δύο ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X