Τολιόπουλος: Μένει εκτός για πάνω από έναν μήνα -Χτύπησε στην προπόνηση

Τολιόπουλος: Μένει εκτός για πάνω από έναν μήνα -Χτύπησε στην προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στον Ιωνικό με τον Βασίλη Τολιόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Ιωνικό χτύπησε στην προπόνηση και αναμένεται να μείνει εκτός για πάνω από έναν μήνα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στην Α1 με τον Ιωνικό, έχοντας σχεδόν 17 πόντους ανά ματς. Τόσο δυναμικά, που την Δευτέρα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον κάλεσε στην Εθνική για τα παιχνίδια με Λετονία και Βουλγαρία, για τα «παράθυρα» του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Η ατυχία, όμως, χτύπησε την πόρτα του 24χρονου γκαρντ. Στην χθεσινή προπόνηση και σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκε σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού με την πρώτη εκτίμηση να κάνει απουσία για πάνω από ένα μήνα. Μάλιστα, θα χρειαστεί και χειρουργείο. Αν τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν, αυτό θα σημαίνει ότι ο Ιωνικός θα τον στερηθεί από σημαντικά παιχνίδια, που έχει μπροστά του, ενώ την ίδια ώρα ο Τολιόπουλος θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία με την συμμετοχή του στην Εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X