Φιλικό με την Κύπρο η Εθνική Ομάδα πριν από τις μάχες στο Nations League

Φιλικό με την Κύπρο η Εθνική Ομάδα πριν από τις μάχες στο Nations League

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr το παιχνίδι Ελλάδα-Κύπρος στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ομάδα ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Nations League, στα οποία θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Χρειάζεται δύο νίκες, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στη Μολδαβία και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβενία, για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, εν όψει των αγώνων του Nations League, στο σημερινό φιλικό με την Κύπρο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:45 στη Ριζούπολη.

Ο αγώνας Ελλάδα-Κύπρος προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με 0% γκανιότα Ολλανδία-Ισπανία και Βέλγιο-Ελβετία

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων. Εκτός από τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο, το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι Ολλανδία-Ισπανία (21:45) και στην αναμέτρηση Βέλγιο-Ελβετία (21:45), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλες τις αναμετρήσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Τριάδα με ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr

Η προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr είναι για τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι:

  • Γερμανία-Τσεχία (21:45): Γερμανία Over 2,5 γκολ.
  • Πολωνία-Ουκρανία (21:45): Νίκη Πολωνίας και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
  • Γαλλία-Φινλανδία (21:45): Γαλλία Over 2,5 γκολ.

Με ανανεωμένη πλατφόρμα, γρήγορες αναλήψεις και εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα στους παίκτες το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και ενισχυμένες αποδόσεις στα μεγαλύτερα παιχνίδια.

Μετά το Android App τώρα οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό και το τάμπλετ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X