ΑΕΚ: Νέο αίτημα στη Πολιτεία για να ξεκινήσει προπονήσεις, αναλαμβάνοντας και το κόστος των τεστ!

Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα θεσμικά όργανα της πολιτείας απευθύνθηκε σήμερα η ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ομάδα προπονήσεις. Αυτό που απασχολεί κυρίως τους ανθρώπους του τμήματος είναι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάει η ομάδα τον Δεκέμβρη στον πρώτο της αγώνα χωρίς να έχει κάνει καμία ομαδική προπόνηση.

Για αυτό οι  πρωταθλητές Ελλάδας, απέστειλαν επιστολή στους Υφυπουργούς Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κκ Αυγενάκη και Χαρδαλιά αντίστοιχα, με την οποία ζητούν την επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στις αρχές του Δεκέμβρη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην επιστολή τους, οι κιτρινόμαυροι ζητούν την επιστροφή τους στο γήπεδο, με το όποιο πρωτόκολλο τους υποδειχθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, αναλαμβάνοντας τις όποιες δαπάνες απαιτηθούν για τον τακτικό έλεγχο με τεστ των αθλητών και των προπονητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X