Ολη η αλήθεια: Ηθοποιοί παρίσταναν τους παίκτες του Ολυμπιακού στη Συγγρού

Ολη η αλήθεια: Ηθοποιοί παρίσταναν τους παίκτες του Ολυμπιακού στη Συγγρού
Photo Credits: INTIME

Η προβοκάτσια που έστησαν κάποιοι στους παίκτες του Ολυμπιακού αποκαλύπτεται με αποδείξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και θα λάμψει. Η προβοκάτσια που έστησαν κάποιοι στους παίκτες του Ολυμπιακού αποκαλύπτεται με αποδείξεις.

Όταν ήρθαν οι εξυγιαντές και μας πήραν τις Κυριακές των επενδύσεων μας δεν μιλήσαμε φίλοι μου. Όταν μας πήραν το 50% – 50% και τα καθαρά πέναλτι σαν του Αλεξανδρή στην Καβάλα (ο ορισμός του είδους όπως είπε και στον Κασναφέρη πριν κερδίσει με 7άρες τον γιο του στα ζάρια) δεν μιλήσαμε. Όταν μας πήραν την γκρανκάσα, τους δανεικούς και τα 30 εξασφαλισμένα μύρια του Τσάμπιονς Λιγκ από Νοέμβρη μήνα δεν μιλήσαμε.

Ως εδώ όμως. Τώρα που πάνε να μας πάρουν και τη χαρά του φιρφιρίκου μας πρέπει να μπει ένα τέλος. Η χθεσινή αήθης προσπάθεια ποινικοποίησης της σωματικής άσκησης των παικτών του Ολυμπιακού εν μέσω καραντίνας δεν μπορεί να περάσει έτσι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του blog φίλοι μου το non paper της ΠΑΕ κλείνει το στόμα των ασεβών και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη στη Συγγρού.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X