ΑΕΚ: Αναβλήθηκε και η σημερινή προπόνηση-Απολύμανση στα Σπάτα

ΑΕΚ: Προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Αύριο το πρωί τα επόμενα κρίσιμα τεστ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό και από τα 16 θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα.

Για ακόμα μια φορά δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στα Σπάτα για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της πανδημίας και το βράδυ θα γίνει -για δεύτερη φορά από τότε που επέστρεψε η ομάδα από την Ουκρανία- απολύμανση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Αύριο το πρωί θα γίνουν εκ νέου τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα καθοριστούν οι επόμενες προπονήσεις. Επίσης, οι αυριανοί έλεγχοι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμοι, καθώς είναι μια ικανοποιητική απόσταση ημερών από το ταξίδι στην Ουκρανία και τα αποτελέσματα θα δείξουν μια πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα.

Στη συνέχεια το ειδικό κλιμάκιο θα κάνει τεστ και στα γραφεία της ΠΑΕ και στους ανθρώπους που ήταν μαζί στην αποστολή της Ουκρανίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει συνεχής επικοινωνία και με τα 16 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν βρεθεί θετικοί και είναι σε απομόνωση. Μάλιστα τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά που είναι και αυτό που προέχει στην παρούσα φάση για όλους στην Ενωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X