ΑΕΚ: Σημαντική δωρεά για το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Σημαντική δωρεά για το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τρομερή δωρεά για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική δωρεά έγινε σήμερα με τελικό προορισμό το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA», που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου!

Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο τέμπλο – δημόθυρο από εκκλησία της Τραπεζούντας του 18ου αιώνα,

Η σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ

Μία νέα εξαιρετικά σημαντική δωρεά μεγάλης ιστορικής αξίας για το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε μόλις σήμερα με τελικό προορισμό το εκκλησάκι του γηπέδου, που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο τέμπλο – δημόθυρο από εκκλησία της Τραπεζούντας του 18ου αιώνα, μαζί με τους ξύλινους στύλους που το στήριζαν αλλά και ένα μπρούτζινο καντήλι της εποχής.

ΑΕΚ: Σημαντική δωρεά για το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σημαντική δωρεά για το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σημαντική δωρεά για το εκκλησάκι της «Αγιά Σοφιάς» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X