Νικήθηκε απ’ τον πιο ύπουλο εχθρό: Το τραγικό φινάλε της πρωταγωνίστριας του «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Νικήθηκε απ’ τον πιο ύπουλο εχθρό: Το τραγικό φινάλε της πρωταγωνίστριας του «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 2000 η Ελευθερία Βιδάκη βρισκόταν σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της αλλά και της προσωπικής ζωής της. Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», που αγαπήθηκε και παίζεται ακόμα, είχε κατορθώσει να γίνει ευρέως γνωστή και να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι, ενώ μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Θα περίμενε κανείς ότι το παιδί θα έκανε την 35χρονη τότε ταλαντούχο ηθοποιό να αισθανθεί πληρότητα. Αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως, ήταν ο προσωπικός «Γολγοθάς» της. Χωρίς να το γνωρίζει κανένας, πέρα από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της, η Ελευθερία Βιδάκη, βαθιά μελαγχολική κατά καιρούς, είχε έρθει αντιμέτωπη με την χειρότερη δυνατή μορφή της επιλόχειας κατάθλιψης. Μιας κατάστασης που προσβάλει το 15% των γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά και σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί σοβαρές και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X