Πρώην ατζέντης του Γκριεζμάν: «Αρρωστο κλαμπ η Μπαρτσελόνα, κάνει κουμάντο ο Μέσι»

Πρώην ατζέντης του Γκριεζμάν: «Αρρωστο κλαμπ η Μπαρτσελόνα, κάνει κουμάντο ο Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην ατζέντης του Αντουάν Γκριεζμάν κατακεραύνωσε την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και τον Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην ατζέντης του Αντουάν Γκριεζμάν, Ερίκ Ολάτς, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Γάλλος επιθετικός ακόμη δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα στην Μπαρτσελόνα και… απασφάλισε.

«Το κλαμπ είναι άρρωστο, δεν είναι στον Αντουάν το πρόβλημα. Όταν πήγε πέρσι το καλοκαίρι, ο Μέσι δεν του μιλούσε, δεν του έδινε την μπάλα. Δημιούργησε ένα τραύμα με αυτή την αρνητική υποδοχή. Αυτό άφησε το στίγμα του και ήταν εμφανές. Προσθέστε σε αυτό ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, η ομάδα δέχτηκε οκτώ γκολ από την Μπάγερν και άλλαξε τρεις προπονητές. Οι συνθήκες δεν είναι καλές.

Ο Αντουάν πήγε σε μια ομάδα όπου κάνει κουμάντο ο Μέσι. Είναι αυτοκράτορας και μονάρχης, δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή του Αντουάν εξ αρχής. Τον έκανε να νιώσει ανεπιθύμητος εξ αρχής. Ο Αντουάν είπε πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα με τον Μέσι, αλλά ποτέ δεν συνέβη το αντίστροφο. Στα μάτια τα δικά μου, είπε πως ήθελε να φύγει για να δει τι δύναμη έχει ακόμη για τη λήψη αποφάσεων στην ομάδα. Τελικά έμεινε. Κλασικός Μέσι! Όσο καλός είναι στο γήπεδο, τόσο κακός είναι έξω από αυτό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X