Κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: Η λεπτομέρεια για την πολυάριθμη συνάντηση που ελάχιστοι γνώριζαν

Κορωνο-πάρτι στην Συγγρού: Η λεπτομέρεια για την πολυάριθμη συνάντηση που ελάχιστοι γνώριζαν

Μετά την καταγγελία ενός πολίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν η απόλυτη είδηση της ημέρας, αυτή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη: σε roof garden γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα- παραβιάζοντας, φυσικά, τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της πανδημίας- για να… γιορτάσουν, σ’ ένα covid-party άνευ προηγουμένου. Μάλιστα, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και μερικοί παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν, μετά την καταγγελία ενός πολίτη η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο, διέλυσε το πάρτι και συνελήφθη μια 24χρονη φερόμενη ως διοργανώτρια του event.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες που δεν ήρθαν ποτέ στο φως. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr, εδώ είχαμε μια κλασική περίπτωση «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… σας πιάσαμε»: το συγκεκριμένο πάρτι δεν ήταν το πρώτο που «διεξήχθη» την περίοδο της καραντίνας, μιας και οι μαζώξεις με πολλά άτομα στην πρωτεύουσα είναι κάτι σύνηθες.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X