Σεμέδο: Σάλος και στην Πορτογαλία για το κορωνοπάρτι

Σεμέδο: Σάλος και στην Πορτογαλία για το κορωνοπάρτι
Photo Credits: INTIME

είδηση για το κορωνοπάρτι εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωταγωνιστής για τους λάθους λόγους έχει γίνει στην πατρίδα του ξανά  ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, με τη φωτογραφία και τα κατορθώματά του να κάνουν… παρέλαση.

Η είδηση για το κορωνοπάρτι εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα από τον ίδιο τον ιό και ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού, Ρουμπέν Σεμέδο, μάλλον δεν θα καμαρώνει με το ότι είναι πρώτο θέμα στις περισσότερες ιστοσελίδες της Πορτογαλίας.

Ο σέντερ-μπακ ήταν ένας από τους παίκτες των Πειραιωτών που συμμετείχαν στο κρυφό party και τα Μέσα της χώρας του, όπως το Mais Futebol, έπαιξαν δυνατά το ό,τι συνέβη μετατρέποντας την… γκάφα του σε viral. «Τιμωρήθηκε από τον Ολυμπιακό για τη μη τήρηση των νόμων σχετικά με τον Covid» αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Η ελληνική ομάδα είναι στο ίδιο group με την Πόρτο στο Champions League και οι παίκτες της ήταν σε πάρτι με 30 άτομα».

Σεμέδο: Σάλος και στην Πορτογαλία για το κορωνοπάρτι Σεμέδο: Σάλος και στην Πορτογαλία για το κορωνοπάρτι Σεμέδο: Σάλος και στην Πορτογαλία για το κορωνοπάρτι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X