Πιθανότατα στην Αλβανία το Αγγλία-Δανία

Πιθανότατα στην Αλβανία το Αγγλία-Δανία
Photo Credits: INTIME

Στην Αλβανία είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αλβανία είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και της Δανίας ο οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην χώρα λόγω κορωνοϊού δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα σε άτομα που δεν έχουν αγγλικό διαβατήριο.

Με την απαγόρευση αυτή δεν μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα, η αποστολή της εθνικής ομάδας της Δανίας για το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της Αγγλίας να αναζητά άλλη χώρα για να γίνει η αναμέτρηση.

Αυτή την στιγμή, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η Αλβανία είναι η πρώτη χώρα στη λίστα των υποψηφίων για να φιλοξενήσει το ματς, με την ΠΟ της Αλβανίας να έχει ήδη δηλώσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια περίπτωση χορηγώντας ένα γήπεδο.

Την ίδια στιγμή η αγγλική ΠΟ έχει επαφές με τους αρμόδιους φορείς για να δοθεί ειδική άδεια στους Δανούς για να «μπουν» σε αγγλικό έδαφος και να γίνει κανονικά η αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X