ΑΕΚ: Ούτε και σήμερα προπόνηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: Ούτε και σήμερα προπόνηση στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κάνει προπόνηση ούτε και σήμερα λόγω των κρουσμάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά την ΑΕΚ που καταγράφει πλέον 16 κρούσματα του ιού στις τάξεις της. Η Ενωση προσπαθεί να κινηθεί προσεκτικά και με γνώμονα την υγεία των παικτών και του προσωπικού του συλλόγου για αυτό και τις τελευταίες ημέρες δεν γίνονται προπονήσεις στα Σπάτα.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές που έχουν μολυνθεί, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουν μπει σε καραντίνα και μέχρι νεωτέρας έχουν διακοπεί οι προπονήσεις εδώ και τέσσερις ημέρες. Μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την Ουκρανία δεν έχει γίνει προπόνηση.

Αύριο στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα με αυξημένα μέτρα προστασίας μέχρι τον επόμενο γύρο των τεστ κορωνοϊού την Τετάρτη.

Οσον αφορά στους παίκτες που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, ο πρώτος επανέλεγχος γίνεται επτά ημέρες μετά το θετικό τους τεστ και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αφού βγάλουν δύο αρνητικές διαγνώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X