Αυτή είναι η 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι στη Συγγρού -Με παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αυτή είναι η 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι στη Συγγρού -Με παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η 24χρονη Β.Π. συνελήφθη ως διοργανώτρια του πάρτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 24χρονη Β.Π., κόρη του ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου Smart στη λεωφόρο Συγγρού, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, για το παράνομο κορωνο-πάρτι που διοργανώθηκε, με τη συμμετοχή 30 ατόμων.

Μετά από καταγγελία πολίτη που πήρε το 100, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν -αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό- και άρχισαν να… “κερνούν” πρόστιμα.

Στο παράνομο πάρτι μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ποδοσφαιριστές των “Ερυθρολεύκων” ήταν επτά, η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι ήταν τρεις. Οι Ρούμπεν Σεμέδο, Μπρούνο Φελίπε και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς

Η 24χρονη Β.Π. συνελήφθη ως διοργανώτρια του πάρτι και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ, τόσο για μη χρήση μάσκας, όσο και για παράνομη συνάθροιση. Το προφίλ της στο Instagram είναι κλειδωμένο, παρόλα αυτά στη φωτογραφία προφίλ φαίνεται ότι βρίσκεται στο γραφείο της στο ξενοδοχείο, ενώ δηλώνει και ποιο είναι αυτό.

Δείτε φωτογραφίες της 24χρονης:

Αυτή είναι η 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι στη Συγγρού -Με παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή είναι η 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι στη Συγγρού -Με παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή είναι η 24χρονη που διοργάνωσε το πάρτι στη Συγγρού -Με παίκτες του Ολυμπιακού και ιερόδουλες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πηγή: TheToc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X