Ο Ολυμπιακός φέρει την ευθύνη που οι παίκτες του από το καλοκαίρι είναι σε... πάρτι!

Ο Ολυμπιακός φέρει την ευθύνη που οι παίκτες του από το καλοκαίρι είναι σε... πάρτι!

Ο Insider για τον Ολυμπιακό και το πόσο... χαλαρά είδε και συνεχίζει να βλέπει την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανθρωπότητα περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ίδιο και η Ελλάδα και κάποιοι μεταξύ αυτών και παίκτες του Ολυμπιακού… σφυρίζουν αδιάφορα.

Το πρωί της Δευτέρας βγήκε στην επιφάνεια πως ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» πήγαν σε παράνομο πάρτι σε roof garden ξενοδοχείου εν μέσω κορωνοϊού και lockdown, αμέσως μετά την επιστροφή τους από το Ηράκλειο και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι πως δεν… πέσαμε από τα σύννεφα, πως συνδέονται ξανά παίκτες της ομάδας του Πειραιά, καθώς από το ξεκίνημα αυτού του φονικού ιού, έχουν δείξει ανάλογες συμπεριφορές και… κινήσεις.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός ως λογική και νοοτροπία, ως κλαμπ δείχνει πολύ… χαλαρός από την αρχή της πανδημίας με τα μέτρα ασφαλείας και έχει αποδειχθεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Το… ελεύθερο πριν τον τελικό με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς από την αρχή της πανδημίας «χτυπήθηκε» τώρα από τον ιό. Ωστόσο, από τον περασμένο Μάρτιο που ήρθε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, η Ενωση έχει φερθεί άκρως επαγγελματικά και προσεκτικά σε πολύ αυστηρό βαθμό. Τόσο στο πρώτο Lockdown, όσο και στη συνέχεια μετά τα συνεχόμενα τεστ και τα άκρως αυστηρά μέτρα, εντός και εκτός Σπάτων. Με στόχο να μην υπάρχουν κρούσματα, αλλά και να προστατευθεί το σύνολο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει δείξει πιο… χαλαρός κι αυτό έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο διάστημα της πανδημίας. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι συνέβη πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ με το κρούσμα του Λοβέρα και πως η διοίκηση του είχε αφήσει τους παίκτες ελεύθερους στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ αντίθερα είχε τους παίκτες κλεισμένους σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Αττική και ο Ολυμπιακός είχε τους παίκτες… ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν, καθώς έμεναν στα σπίτια τους δίχως περιορισμούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να βρεθούν κρούσματα πριν τον τελικό και να αναβληθεί ξανά και ξανά.

Εδεσε το γλυκό

Το χθεσινοβραδινό σκηνικό με το κορωνο-πάρτι ήρθε να… δέσει το γλυκό για το πώς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τους παίκτες του εν μέσω πανδημίας…

Και δεν είναι στόχος να… μπουν στο στόχαστρο οι παίκτες. Αλλά η λογική, η νοοτροπία και η χαλαρότητα του Ολυμπιακού που «περνά» και στους ποδοσφαιριστές του εν μέσω μίας φονικής πανδημίας που ταλαιπωρεί τον πλανήτη.

Ο Insider

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X