Σύννεφα στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ: Εχασε τον Λευκό Οίκο, χάνει και τη Μελάνια;

Σύννεφα στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ: Εχασε τον Λευκό Οίκο, χάνει και τη Μελάνια;

«Ενός κακού μύρια έπονται», λέει η παροιμία, και φαίνεται ότι ισχύει απόλυτα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά τη θέση στο Οβάλ Γραφείο φαίνεται ότι κινδυνεύει να χάσει και τη σύζυγό του, Μελάνια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν διάφορα διεθνή Μέσα, που υποστηρίζουν ότι ο γάμος του Ντόναλντ Τραμπ διανύει τις τελευταίες του μέρες.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η πρώην σύμβουλος της Μελάνια, Στέφανι Βολκόφ, υποστηρίζει ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό σε ξεχωριστά δωμάτια, καθώς ο γάμος τους ήταν ουσιαστικά μία «συναλλαγή».

Μια άλλη πρώην σύμβουλος της Μελάνια, η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, θεωρεί ότι ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο, προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Η ίδια προσθέτει, μάλιστα, ότι ο μόνος λόγος που η Μελάνια δεν υπέβαλε αίτηση νωρίτερα είναι γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για την ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

«Η Μελάνια έχει κλειστεί στον εαυτό της»

Παράλληλα, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η Μελάνια «έχει κλειστεί στον εαυτό της», καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία με άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ ή με ανώτερα στελέχη της διοίκησης.

Ηδη του μέλλον του γάμου Ντόναλντ Τραμπ-Μελάνια απασχολεί αρκετά διεθνή Μέσα, ορισμένα εκ των οποίων θυμήθηκαν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ χρειάστηκε πέντε μήνες το 2016 προκειμένου να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο, με την αιτιολογία ότι ο γιος της, Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο».

Παρά τις συνεχείς φήμες, η ίδια έχει δηλώσει σε δημόσιες τοποθετήσεις της ότι η σχέση της με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ «είναι πολύ καλή», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται. Η τελευταία δημόσια παρέμβασή της, πάντως, έγινε με ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή 6/11 και δεν αφορούσε τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά την πρωτοβουλία «Be Best».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X