Τριπλή παρουσία ΑΕΚ στην Εθνική: Γκίκας, Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος στην προετοιμασία

Τριπλή παρουσία ΑΕΚ στην Εθνική: Γκίκας, Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος στην προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Τρείς παίκτες της ΑΕΚ στην προετοιμασία της Εθνικής.

Οι Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης και Λίνος Χρυσικόπουλος κλήθηκαν από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια των προκριματικών του Eurobasket 2021.

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ θα αποτελέσει βάση της Εθνικής ομάδας στην προσπάθειά της στα προκριματικά του Eurobasket 2021. Κι αυτό γιατί τρεις παίκτες της Βασίλισσας κλήθηκαν στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με Λετονία και Βουλγαρία.

Οι Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης και Λίνος Χρυσικόπουλος θα ταξιδέψουν στο Σεράγιεβο με την «γαλανόλευκη» για τις αναμετρήσεις στα τέλη Νοέμβρη. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Βασίλης Τολιόπουλος, που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό από την ΑΕΚ.

Οι 14 παίκτες είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Χαρίλαος Τρικούπης), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X