Γιακουμάκης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Ολυμπιακό» (VIDEO)

Γιακουμάκης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Ολυμπιακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης για το γκολ του στο «Γ.Καραϊσκάκης», την Εθνική Ελλάδας και την σεζόν του με την Φένλο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Φένλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει εννέα γκολ σε εννέα ματς.

Για την εξαιρετική χρονιά του, την Εθνική Ελλάδας, αλλά και για το γκολ του στο «Γ.Καραϊσκάκης», μίλησε στην εκπομπή “Total Football” του OPEN.

Μεταξύ άλλων, ο Γιακουμάκης μίλησε για εκείνο το γκολ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου είχε χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΚ, 2-1 επί του Ολυμπιακού, τη χρονιά που η Ενωση στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Για το γκολ εκείνο, ο Γιακουμάκης τόνισε: «Πώς να το ξεχάσω αυτό το γκολ; Και να ήθελα δεν με αφήνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να το ξεχάσω. Η αγάπη που μου δείχνουν, μετά από αυτό το γκολ, είναι τεράστια. Όμως, το πιο σημαντικό, για εμένα, δεν είναι το γκολ, αλλά η υποδοχή του κόσμου, μετά το ματς, στο ξενοδοχείο. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο κόσμος με σήκωνε στα χέρια, μου έδειχνε απίστευτη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Εκεί κατάλαβα, το μέγεθος των φιλάθλων της ΑΕΚ».

Για την κλήση του στην Εθνική, υπογράμμισε πως, με βάσει τις τελευταίες του εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ήλπιζε πως ο Φαν’τ Σιπ θα τον καλούσε για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής.

Αυτό συνέβη τελικά, ο Γιακουμάκης είναι στην αποστολή, με τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει τη χαρά και την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως περίμενε πως και πως την κλήση του στην Εθνική.

Παράλληλα, ο Γιακουμάκης ζήτησε να υπάρξει στήριξη, από τον κόσμο, στην προσπάθεια που κάνει η Εθνική.

Όσο για την εξαιρετική σεζόν του στη Φένλο, υπογράμμισε πως θέλει, πρώτα από όλα, να έχει την υγεία του και να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X