Γκουαρδίολα: «Παντού έχουν 5 αλλαγές αλλά εδώ νομίζουν πως είναι ξεχωριστοί -Καταστροφή»

Γκουαρδίολα: «Παντού έχουν 5 αλλαγές αλλά εδώ νομίζουν πως είναι ξεχωριστοί -Καταστροφή»
Photo Credits: INTIME

Ξέσπασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος του ματς με την Λίβερπουλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Λίβερπουλ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο τέλος του ματς να στέκεται στ’ ότι την Premier League δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός των 5 αλλαγών.

“Μιλήσαμε με τον Γιούργκεν Κλοπ για το πώς θα παλέψουμε ξανά για τον κανονισμό με τις 5 αλλαγές. Σε όλο τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο εφαρμόζεται ο κανόνας των πέντε αλλαγών αλλά εδώ πιστεύουμε πως είμαστε πιο ξεχωριστοί άνθρωποι.

Είναι καταστροφή. Απόψε ο δεξιός μπακ της εθνικής Αγγλίας είναι τραυματίας. Είναι πολύ απαιτητικό όλο αυτό για τους παίκτες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Premier League δεν αντιλαμβάνεται την κατάσταση.

Σε όλο τον κόσμο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες σε μία ασυνήθιστη κατάσταση”, τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, με τον όμολογό του της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να συμμερίζεται τις παραπάνω απόψεις και να προσθέτει από την πλευρά του:

“Δεν είναι αβαντάζ για κάποια ομάδα να μπορεί να κάνει πέντε αλλαγές, είναι αναγκαιότητα. Συμβαίνει σε όλες τις άλλες χώρες. Είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X