Παρενέβη η Μελάνια και ζήτησε από τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του

Παρενέβη η Μελάνια και ζήτησε από τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνείται να αποδεχθεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που ολοένα και περισσότεροι Ρεπουμπλικανοί γυρνούν την πλάτη στον απερχομένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο twitter ο Τραμπ αμφισβήτησε εκ νέου το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, υποστηρίζοντας πως πρέπει να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων στις αμερικανικές εκλογές 2020.

Η Μελάνια καλεί τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του

Μετά τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ πλέον και η Μελάνια Τραμπ πιέζει τον Ρεπουμπλικανό πρώην πρόεδρο να αποδεχθεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές από τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN. Μέχρι στιγμής η Μελάνια Τραμπ δεν είχε εκφραστεί δημοσίως για την ήττα του συζύγου της. Σύμφωνα πάντα με το CNN η Μελάνια έχει συμβουλέψει τον Τραμπ πως έχει έρθει η ώρα να αποδεχθεί το αποτέλεσμα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X