Ο ΠΑΟΚ με 2 πέναλτι κέρδισε στην Ριζούπολη! -Φωνάζει ο Απόλλωνας για τη διαιτησία

Ο ΠΑΟΚ με 2 πέναλτι κέρδισε στην Ριζούπολη! -Φωνάζει ο Απόλλωνας για τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Με δύο κερδισμένα πέναλτι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς εύκολα.

Δέκα λεπτά αργότερα το VAR ακύρωσε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αφού ο Ζίβκοβιτς ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης και στο 29′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά την κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Το ματς είχε γενικά φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ίνγκασον, ενώ το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 49′ σωστά δεν μέτρησε -όπως έδειξε και το VAR- λόγω οφσάιντ. Οπως και να έχει, το ματς παρέμενε στο 0-1 και ο Απόλλων πήρε μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση με τον Τσιλούλη στο 63′ βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από την γκέλα τον έσωσε το… VAR, καθώς στο 76′ ο Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι έπειτα από πάτημα του Λισγάρα στον Σφιντέρσκι. Ο Σβαμπ ανέλαβε τη εκτέλεση του πέναλτι, ήταν εύστοχος και έγραψε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα το τέλος του ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι, αυτό το εκτέλεσε ο Ντόογκλας και στο 96′ έκανε το 3-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Ριζούπολης είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να φεύγουν εκνευρισμένοι από το γήπεδο.

Απόλλων Σμύρνης: Βερχούλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης (91′ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι (81′ Ντάουντα), Σλίβκα, Τσαμπούρης (79′ Μουνιέ), Τσιλούλης, Φατιόν (81′ Κολ).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μουργκ (87′ Μιχαηλίδης), Τζόλης, Σβιντέρσκι (83′ Τσόλακ), Ζίβκοβιτς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X