Φατί: Εως και τέσσερις μήνες εκτός - Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο (ΦΩΤΟ)

Φατί: Εως και τέσσερις μήνες εκτός - Μπαίνει αύριο στο χειρουργείο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με τον Ανσού Φατί για την Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανσού Φατί αντιμετωπίζει ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και μπαίνει αύριο στο χειρουργείο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μείνει εκτός των υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα, έως και τέσσερις μήνες.

Αμεσα μπαίνει στο χειρουργείο ο Ανσού Φατί, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις, το απόγευμα του Σαββάτου (07/11).

Ο 18χρονος εξτρέμ των Μπλαουγκράνα θα υποβληθεί σε επέμβαση την Δευτέρα (09/11) από τον εξπέρ σε τραυματισμούς γονάτων, Ραμόν Κουγάτ, υπό την επίβλεψη των γιατρών του συλλόγου και, μετά το τέλος της επέμβασης, θα υπάρξει ενημέρωση για την αποθεραπεία και το διάστημα απουσίας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο θαυματουργός Φατί (πέντε γκολ – τέσσερις ασίστ σε δέκα αγώνες φέτος) να μείνει εκτός δράσης έως και τέσσερις μήνες, χάνοντας δηλαδή πάνω από την μισή σεζόν της Μπάρτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X