ΑΕΚ: Μπαίνει αύριο ο Γκαρσία!

ΑΕΚ: Μπαίνει αύριο ο Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις - Στα Σπάτα οι «εκτός Ουκρανίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από άσχημα μαντάτα η ΑΕΚ έχει και ευχάριστα και ειδικά με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο εξτρέμ της Ενωσης που είχε υποστεί βαριά θλάση στις 4/10 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετράει αντίστροφα για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Γκαρσία ήταν έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή, αλλά μετά την αναβολή της προπόνησης της ΑΕΚ λόγω των θετικών κρουσμάτων, η επιστροφή του ματαιώθηκε για λίγες μέρες κι αυτό θα συμβεί αύριο (Δευτέρα) και θα… φορτσάρει για να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα Σπάτα για προπόνηση οι «εκτός Ουκρανίας»

Παρά τα πολλά προβλήματα με τα 10 θετικά κρούσματα στην ΑΕΚ, στα Σπάτα βρέθηκαν κανονικά οι παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή της Ουκρανίας και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Κολονέλο και Ντ’Ουρμπάνο.

Αύριο το πρωί θα γίνουν νέα τεστ κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να βγουν έγκαιρα τα αποτέλεσμα και να προγραμματιστούν οι μετέπειτα προπονήσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X