Τζιούμπα: «Κόπηκε» από την Εθνική Ρωσίας γιατί... διέρρευσε βίντεο που αυνανίζεται

Τζιούμπα: «Κόπηκε» από την Εθνική Ρωσίας γιατί... διέρρευσε βίντεο που αυνανίζεται
Photo Credits: INTIME

Σε μπελάδες μπήκε ο αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρτέμ Τζιούμπα, αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ρωσίας επειδή διέρρευσε βίντεο που αυνανίζεται.

Γνωρίζαμε ότι ένας παίκτης «κόβεται» από την αποστολή ομάδας λόγω τραυματισμού, τιμωρίας και, εσχάτως, λόγω κορωνοϊού. Ο Αρτέμ Τζιούμπα πρόσθεσε σε αυτές τις κατηγορίες και τον… αυνανισμό!

Τις τελευταίες ώρες, διέρρευσε στο Διαδίκτυο βίντεο που δείχνει τον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγό της Εθνικής Ρωσίας, να αυτό – ικανοποιείται, αν και δεν είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τον Τζιούμπα. Όπως ήταν λογικό, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και τον ομοσπονδιακό Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ.

«Η εθνική ομάδα έπρεπε να προετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια με την απόλυτη δυνατή συγκέντρωση και δεν έπρεπε να την επηρεάζουν άλλα πράγματα. Η κατάσταση με τον Αρτέμ Τζιούμπα δεν έχει καμία σχέση με την εθνική ομάδα, από αθλητικής πλευράς» εξήγησε ο Τσερτσέσοβ, ο οποίος «έκοψε» τον Τζιούμπα από το φιλικό με την Μολδαβία (15/11), καθώς και τα ματς με Τουρκία (15/11) και Σερβία (18/11) για το Nations League. Στην εθνική ομάδα, ο Τζιούμπα μετράει 26 γκολ σε 47 παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X