Μπάχαλο ο Ολυμπιακός: Ο γιατρός έδωσε εντολή για αλλαγή Σισέ, τον αγνόησε ο Μαρτίνς!

Μπάχαλο ο Ολυμπιακός: Ο γιατρός έδωσε εντολή για αλλαγή Σισέ, τον αγνόησε ο Μαρτίνς!

Απίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό με τον Θέο να δίνει εντολή για να βγει ο Σισέ και τον Μαρτίνς να τον αγνοεί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ομάδα διαδραματίστηκαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Ο Παπέ Σισέ έπεσε θύμα του κακού αγωνιστικού χώρου, γλίστρησε και σωριάστηκε στο έδαφος με πόνο στο αριστερό γόνατο.

Αμέσως το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έτρεξα να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και κάπου εκεί διαδραματίστηκαν τα ευτράπελα. Ο ιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος έκανε νόημα στον Πέδρο Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει άλλη άποψη κάνει χαρακτηριστική χειρονομία «όχι, όχι» προς τον πάγκο και ξαναμπαίνει προς τον αγωνιστικό χώρο με τον γιατρό να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει!

Μάλιστα ο Μαρτίνς αντί να ακούσει τον ιατρό και να βγάλει έξω τον παίκτη, αγνόησε τις οδηγίες του και ο Σισέ συνέχισε να παίζει κανονικά.

Λίγο μετά το 0-1 του Χασάν και πάλι ο κ. Θέος παρακαλά με χαρακτηριστικό τρόπο τον Σισέ να βγει ενώ το ίδιο κάνουν τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος να αντικαταστήσει τον Σενεγαλέζο στόπερ. Ο Σισέ ανένδοτος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X