Super League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (2-0) τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Super League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (2-0) τον ΟΦΗ στην Κρήτη
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΟΦΗ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός πέταξε γι’ ακόμη μία φορά το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, με τον Χασάν και τον Μασούρα, και να κερδίσει με 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Το ματς απέκτησε ρυθμό μετά το πρώτο 10λεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι στο 13′ με το τακουνάκι του Γιάννου μετά το γύρισμα του Μπαλογιάννη. Ο ΟΦΗ, ο οποίος απειλήθηκε στο 23′ από την κεφαλιά του Χασάν που απέκρουσε ο Βάτερμαν, στεκόταν αρκετά καλά και στο 29′ πίστεψε ότι πήρε πέναλτι σε μια φάση με τους Χολέμπας και Γιάννου, αλλά τελικά ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ, όπως έδειξε το VAR.

Στο 42′ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να δει τη μπάλα να πάει στο δοκάρι, στην κεφαλιά του Μπρούμα μετά τη σέντρα του Ραφίνια, για να βγει το ημίχρονο χωρίς γκολ, αφού αυτό τελικά ήρθε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 53′: Σέντρα του Καμαρά, κεφαλιά του Χασάν, η μπάλα στα δίχτυα και 0-1.

Τρία λεπτά μετά ο Αιγύπτιος είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα μετά το γύρισμα του Μασούρα και τελικά το 0-2 έγινε στο 80′ από τον Έλληνα χαφ, ο οποίος πήρε την πάσα του Φορτούνη στην αντεπίθεση και με σουτ νίκησε τον Βάτερμαν, κλειδώνοντας το τρίποντο για τους ερυθρόλευκους.

Ετσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήγε στους 16 βαθμούς, όσους έχει και ο Άρης.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Ουές, Μπαλογιάννης (61′ Ντε Γκουζμάν), Σακόρ, Μεγιάδο (87′ Νέιρα), Στάρτζεον, Γιάννου (61′ Γκαργκαλατζίδης).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69′ Πέπε), Βαλμπουενά (77′ Φορτούνης), Μασούρα (84′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν (83′ Ελ Αραμπί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X