Γιακουμάκης παρά το γκολ του: «Ηταν μία τραγική βραδιά για έμενα»

Γιακουμάκης παρά το γκολ του: «Ηταν μία τραγική βραδιά για έμενα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Χέρακλες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φένλο κέρδισε με 3-2 τη Χέρακλες εκτός έδρας, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό.

Παρόλα αυτά ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έμεινε ανικανοποίητος με την εμφάνιση του, την οποία την χαρακτήρισε ως «τραγική». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιακουμάκης έχει σκοράρει 7 γκολ στην Eredivisie.

«Ήθελα όσο τίποτα άλλο να σκοράρω. Περισσότερο από κάθε άλλο ματς. Ήταν μια τραγική βραδιά για μένα. Τίποτα δεν πήγε σωστά μέχρι το 88΄. Δυστυχώς για την ομάδα μου είχα μια κακή μέρα, την στιγμή που οι συμπαίκτες μου έπαιξαν καλά».

Ο 24χρονος φορ αναφέρθηκε και στην παρθενική κλήση του στην Εθνική.

«Εάν ήταν έκπληξη για μένα η κλήση μου στην Εθνική; Πραγματοποιώ μια καλή σεζόν και σκοράρω συχνά. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ίσως το μεγαλύτερο όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Το ότι παίζω στην Ολλανδία δεν σημαίνει πως είναι δεδομένη η κλήση μου. Εάν ήταν έτσι ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έπρεπε να καλέσει όλους όσους αγωνίζονται εδώ. Παίζω καλά και σκοράρω πολλά γκολ, γι’ αυτό κλήθηκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X