ΑΕΚ: Συνεχίζει την διαδικτυακή δημιουργική απασχόληση το σκάκι

ΑΕΚ: Συνεχίζει την διαδικτυακή δημιουργική απασχόληση το σκάκι
Photo Credits: INTIME

Το τμήμα σκάκι της ΑΕΚ συνεχίζει διαδικτυακά τις υποχρεώσεις της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις τελευταίες οδηγίες της πολιτείας, έχει αναστείλει όλες τις σκακιστικές του δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα στο εντευκτήριο του Συλλόγου μας. Όλες οι δραστηριότητες συνεχίζονται αποκλειστικά διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Έτσι, συμπληρωματικά των 3 τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, προστίθεται και ένα τέταρτο, αυτό των προχωρημένων Ενηλίκων, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 το απόγευμα.

Τα τμήματα στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχουν ως εξής:

Δευτέρα 19:00 – 20:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ανηλίκων
Δευτέρα 19:00 – 21:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων
Τετάρτη 21:00 – 22:00 – Τμήμα Ενηλίκων
Σάββατο 13:00 – 14:00 – Τμήμα Αρχαρίων Ανηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με mail στο chess@aek.gr.

Πέραν όλων των παραπάνω, θα συνεχίσουμε με τουρνουά μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα lichess.org, όπου μπορείτε να φτιάξετε όλοι λογαριασμό δωρεάν και να παίξετε σκάκι. Την ομάδα μας θα την βρείτε στην διεύθυνση https://lichess.org/team/aek.

Ευχόμαστε όλο αυτό να περάσει γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα και με μια ευχή ότι όλοι θα είμαστε εδώ όταν τελειώσει η καραντίνα για να απολαύσουμε και πάλι το αγαπημένο μας άθλημα από κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X