Λάτσιο-Γιουβέντους 1-1: «Εκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας οι Ρωμαίοι

Λάτσιο-Γιουβέντους 1-1: «Εκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας οι Ρωμαίοι
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία... σοκ για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους ήταν κοντά στο να πάρει μία πολύτιμη νίκη στο Ολίμπικο, ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Λάτσιο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Καϊσέδο και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα δραματικό φινάλε.

Ισοπαλία… σοκ για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός έβλεπε την Γιουβέντους να κρατά το διπλό μέχρι και το 95′ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15′. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον Καϊσέδο!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι, στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, μπήκε πιο αποφασισμένη από την Γιουβέντους, θέλοντας να πάρει γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, δεν υπολόγιζε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους ήταν αυτός ο οποίος στο 15ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «Λατσιάλι» για το 1-0.. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί όπου ήταν ο CR7 για να σπρώξει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα!

Η Λάτσιο προσπάθησε να απαντήσει στο 21’ όταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πήρε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ράντου, στόχευσε τον Μουρίκι, αλλά αυτός δεν κατάφερε να φτάσει στην μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 43ο λεπτό του αγώνα, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ρονάλντο. Ο Κουλουσέβσκι βρήκε τον 35χρονο άσο μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ρέινα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους προσπάθησε να πετύχει από νωρίς ένα ακόμη γκολ για να «σφραγίσει» το τρίποντο και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 56’. Ο Ραμπιό βρέθηκε στα δεξιά της αριστερά της περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Ρέινα του είπε «όχι» Στη συνέχεια ο Ρονάλντο βρήκε τον Μοράτα στην περιοχή, αλλά κλείστηκε κι έτσι απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για τους «Λατσιάλι».

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ακίνδυνοι κι αυτό οφειλόταν στην απουσία του Τσίρο Ιμόμπιλε από την επίθεση. Στο 69’ ο Κορέα έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε και Ντεμιράλ, μπήκε στην περιοχή αλλά η άμυνα της Γιουβέντους έδιωξε σε κόρνερ.

Η Λάτσιο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ και τελικά αυτό είδε να έρχεται στο 95′ μετά την ασφυκτική της πίεση. Ο Καϊσέδο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, μετά από πάσα του Κορέα, γύρισε έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με την Γιουβέντους να μένει στην 3η θέση, πίσω από Μίλαν και Σασουόλο με 13 βαθμούς και ματς παραπάνω ενώ η Λάτσιο σκαρφάλωσε στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Λάτσιο (3-5-2): Ρέινα, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου (53’ Χουντ), Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς, Κατάλντι (77’ Ακπρό), Λουίς Αλμπέρτο (77’ Περέιρα), Φάρες (53’ Λατσάρι), Μουρίκι (53’ Καϊσέδο), Κορέα

Γιουβέντους (4-4-2): Σέζνι, Ντεμιράλ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Μπεντακούρ, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι (76’ ΜακΚένι), Φραμπότα, Μοράτα (88’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (76’ Ντιμπάλα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X