ΑΕΚ: Στηρίζει τον Ουγκάλντε και περιμένει την επιστροφή του!

Μαγεία ο Ουγκάλντε- Ακόμα «ψάχνει» τη μπάλα ο Τσιλιμπάρης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ υπολογίζεται κανονικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε αποτέλεσε την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και με την παρουσία του στα πρώτα παιχνίδια έδειξε πως είναι ίσως ο ποιοτικότερος παίκτης που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Ο Ισπανός στάθηκε ωστόσο εξαιρετικά άτυχος καθώς ο τραυματισμός του σε μια ανύποπτη φάση στην προπόνηση ήταν ικανός για να του στερήσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο παίκτης υποβλήθηκε ήδη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και όπως δήλωσε και ο ίδιος μετράει αντίστροφα για την δυναμική επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Σε αυτή την δύσκολη …διαδρομή που έχει μπροστά του η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο πλευρό του όπως έκανε άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια τον στηρίζει με κάθε τρόπο και περιμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στη χώρα μας όλο το στάδιο της προετοιμασίας του και φυσικά υπολογίζεται και για τη νέα σεζόν. Ο Ουγκάλντε έχει ούτως η άλλως συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την ΑΕΚ να τον στηρίζει σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία ώστε να είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλοι οι συμπαίκτες του ήταν επίσης δίπλα του και του έδωσαν δύναμη και θάρρος για να αντιμετωπίσει με καλύτερη ψυχολογία τον τραυματισμό του. Σε μια ακόμη περίπτωση η ομάδα χάντμπολ απέδειξε πως είναι οικογένεια στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X