Γιάνκοβιτς: «Μας αρέσουν οι προκλήσεις»

Γιάνκοβιτς: «Μας αρέσουν οι προκλήσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, εξήγησε πώς η ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία λεπτά

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλάει για τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι, την εμπειρία του συνόλου που έπαιξε ρόλο στην ανατροπή, ενώ τονίζει πως άπαντες στην Ένωση θέλουν να έχουν προκλήσεις μπροστά τους.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσε ιστη νίκη. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ης ομάας του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν η προσωπικότητα του ρόστερ και η ποιότητα σημαντικών παικτών-μονάδων. Η Ένωση κατάφερε να «χτίσει» το παιχνίδι της μέσα από την άμυνα, κρατώντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα παραγωγικότητας τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου. Και την κρίσιμη ώρα «χτύπησε» με Λοτζέσκι και Λάνγκφορντ να κάνουν τη… δουλειά και να οδηγούν την ομάδα εκ του ασφαλούς.

Μάλιστα στο διάστημα που το Περιστέρι βρέθηκε στο +8 δεν υπήρξε κανένας πανικός στην ΑΕΚ. Αυτό παραδέχτηκε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ ταυτόχρονα εξήγησε πώς η ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία λεπτά. Παράλληλα επεσήμανε πως φέτος νιώθει ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ πήρε θέση για το θέμα του κορωνοϊού και πώς το βιώνει ο ίδιος.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X