ΑΕΚ: Γεμάτο το... οπλοστάσιο του Καρέρα με Λάρισα!

ΑΕΚ: Γεμάτο το... οπλοστάσιο του Καρέρα με Λάρισα!
Photo Credits: INTIME

Μετά την διακοπή, η ΑΕΚ θα... γεμίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς και ατυχίες. Παρότι το καλοκαίρι έγιναν αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό παζαρι που γέμισαν το ρόστερ, διάφοροι τραυματισμοί έβαλαν δύσκολα στον Μάσιμο Καρέρα και την ομάδα του.

Εκτός των τραυματισμών προσφάτως χτύπησε και ο κορωνοϊός την Ένωση που έχει επτά κρούσματα στις τάξεις της, εκ των οποίων οι πέντε είναι παίκτες. Ωστόσο χτες οι «κιτρινόμαυροι» υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», Μάσιμο Καρέρα… τρίβει πλέον τα χέρια του καθώς στις 22 Νοεμβρίου, όπου θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λάρισα, παιχνίδι στο οποίο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών.

Τόσο οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, θα έχουν περάσει την περίοδο της καραντίνας στην οποία και τέθηκαν ενώ παίκτες όπως οι Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες και Ντάμιαν Σιμάνσκι θα έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς. Επίσης, παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αυτό το διάστημα όπως Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γεβγέν Σάκχοφ θα πάρουν ανάσες. Θα τεθούν άπαντες στην διάθεση του Καρέρα, ο οποίος αναμένεται να έχει αρκετές επιλογές για τον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X