Η ΑΕΚ νίκησε και την... κακή διαιτησία στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ νίκησε και την... κακή διαιτησία στο Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ ήρθε με χαρακτήρα και προσωπικότητα, απέναντι στο Περιστέρι και στις αποφάσεις των διαιτητών.

Ήταν μια νίκη που κάλλιστα μπορεί να φτιάξει όλη τη σεζόν. Σε μια δύσκολη έδρα η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε σπουδαία νίκη, διατηρώντας το αήττητο στην Basket League, το οποίο κρατάει από τον Οκτώβριο του 2019 έως και σήμερα.

Η νίκη στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» αποκτά μεγαλύτερη αξία για την ομάδα του Παπαθεοδώρου από τη στιγμή που ήρθε κόντρα και στις αποφάσεις των διαιτητών. Σε πολλές περιπτώσεις το τρίο των Κορομηλά, Σώμου, Μαγκλογιάννη υπέπεσε σε λάθη, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στην Ένωση.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ψηλοί της ομάδας φορτώθηκαν από νωρίς με φάουλ, καθώς τόσο ο Μορέιρα, όσο και ο Σλότερ μετρούσαν από 3 φάουλ από το πρώτο μέρος. Την ίδια στιγμή και ο Κιθ Λάνγκφορντ χρεώθηκε με 4 φάουλ μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί.

Μία στιγμή όμως που κατέδειξε πως οι διαιτητές τα είχαν κάνει… μαντάρα ήρθε στο τέλος του αγώνα. Με το σκορ στο 57-61 ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ζήτησε από την γραμματεία να κάνει αλλαγή, αλλά τόσο οι διαιτητές όσο και οι άνθρωποι της γραμματείας τον αγνόησαν με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι η Βασίλισσα έδειξε χαρακτήρα και πήρε αυτό που ήθελε, νικώντας ακόμα και τις κακές αποφάσεις των ρέφερι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X