Super League: Διπλό με Χριστοδουλόπουλο ο Ατρόμητος, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Super League: Διπλό με Χριστοδουλόπουλο ο Ατρόμητος, 1-0 τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναγκάζοντας τον αντίπαλό του στην πρώτη του ήττα επί ημερών Λάζλο Μπόλονι!

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον νικητή ήρθε χάρη σε δύο παίκτες που πέρασαν στο ματς ως αλλαγή από την πλευρά του Νταμίρ Κάναντι, με τον Ενσικουλού να σεντράρει και τον Χριστοδουλόπουλο να νικάει στον αέρα Σάντσες και Διούδη, στο 88’.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να παίξει γρήγορα και με κάθετο ποδόσφαιρο, κυρίως από την δεξιά πλευρά με Χατζηγιοβάνη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα του αντιπάλου του.

Οι παίκτες του Ατρόμητου έκλειναν τους χώρους και χάρη στην πίεσή τους ψηλά, πήραν την κατοχή της μπάλας ενώ «έσβησαν» τις όποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ τους. Με μοναδική εξαίρεση μια κάθετη του Κουρμπέλη για τον Σαβιέρ, ο οποίος όμως άνοιξε το κοντρόλ, στο 7’, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιαννιώτη να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό μετά, ο Μανούσος -που μαζί με τον Γκάλο ήταν οι κύριοι εκφραστές των όποιων επιθετικών ενεργειών της ομάδας των δυτικών προαστίων- βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, αλλά σπατάλησε την ευκαιρία για κάτι καλό, σουτάροντας εντελώς άστοχα!

Γενικώς, οι δύο ομάδες… αλληλοεξουδετερώθηκαν, μην έχοντας «εμπνεύσεις» και δημιουργία από τον άξονα -παρότι σταδιακά οι «πράσινοι» πήραν μέτρα στο γήπεδο- κι έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στο ημίωρο για να καταγραφεί η πρώτη τελική…

Όταν ο Σαβιέρ ξεκίνησε από την μεσαία γραμμή, έφτασε με ωραία ενέργεια στην περιοχή του Ατρόμητου, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη!

Ο Λάζλο Μπόλονι άλλαξε πλευρές σε Σαβιέρ και Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ελέγχει το ματς και να έχει αυτός την κατοχή πλέον, αλλά ο δεύτερος «ξόδεψε» την επόμενη καλή φάση για την ομάδα του, στο 37’.

Καθώς μπήκε στην περιοχή από πλάγια κι αριστερά, αλλά σούταρε μάλλον βιαστικά κι ενώ είχε δίπλα του τον Μακέντα, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει εν τέλει ψηλά άουτ…

Τελικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ, με τα στατιστικά τους να είναι 4-1 οι τελικές, 1-0 οι προσπάθειες στην εστία, 2-1 τα κόρνερ και 55%-45% η κατοχή της μπάλας.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα δέκα λεπτά έκαναν… διπλάσιες φάσεις από ότι συνολικά στα 45 που προηγήθηκαν και μάλιστα μέσα σε ένα πεντάλεπτο!

Αν και αμαρκάριστος, όμως, ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά στο 48ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ από μια… πονηρή εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες στο 53’, η μπάλα βρήκε στο πρώτο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, με το 0-0 να μην αλλάζει!

Αντιθέτως, ο Μπόλονι άλλαξε δύο παίκτες του μετά από μια ώρα παιχνιδιού, θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού επιθετικά και βάζοντας τους Αϊτόρ-Καμπετσή, χωρίς να αλλάξει και σύστημα ωστόσο. Με την αποχώρηση του Σαβιέρ πάντως να έρχεται κόντρα στην απόδοσή του…

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (61’ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (82’ Χαρίσης), Σάλομον (82’ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59’ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82’ Μουνίθ), Μάτιτς (67’ Ενσικουλού).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X