Ο Τζο Μπάιντεν νέος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Αμερικανικές εκλογές: Φαβορί τον Μπάιντεν «βλέπουν» τώρα οι στοιχηματικές

Τέλος στο θρίλερ των αμερικανικών εκλογών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζο Μπάιντεν είναι 46ος Πρόεδρος της Αμερικής, ξεπερνώντας τους 270 εκλέκτορες, όπως αναφέρουν όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο Ντόλαντ Τραμπ αντίθετα σύμφωνα πάλι με τα ΜΜΜ των ΗΠΑ, έμεινε στους 213 εκλέκτορες.

Σύμφωνα με τις προβολές του Edison Research και μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων, περιλαμβανομένου του CNN και του NBC, ο Μπάιντεν θα εξασφαλίσει περισσότερους από τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του CNN, ο Μπάιντεν με τις 20 ψήφους εκλεκτόρων της Πενσιλβάνια έχει συγκεντρώσει 273 εκλέκτορες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του AP, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε με τους εκλέκτορες της Πενσιλβάνια 284.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν διετέλεσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

Καθόλη τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι διακυβεύεται η «ψυχή του έθνους» και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει να θεραπεύσει μια χώρα που έχει καταστραφεί από την προεδρία του Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X