Λάνγκφορντ: «Φέτος η ΑΕΚ θα παλέψει για το πρωτάθλημα!» (VIDEO)

Λάνγκφορντ: «Φέτος η ΑΕΚ θα παλέψει για το πρωτάθλημα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη και έθεσε ψηλά τον πήχη για την ΑΕΚ

Οι στόχοι της φετινής ΑΕΚ είναι υψηλοί με τον Κιθ Λάνγκφροντ να θέτει τον πήχη στην μάχη για το πρωτάθλημα της Basket League. Μιλώντας στο Open, ο Αμερικανός «killer» της Ενωσης αναφέρθηκε σε όλα όσα θέλει να πετύχει φέτος η «Βασίλισσα», πως βιώνει την κατάσταση με την πανδημίας, αλλά και τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Η συνέντευξη του Κιθ Λάνγκφορντ

Για τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού

Είναι δύσκολο με όλες αυτές τις καθυστερήσεις, με τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων, χωρίς οπαδούς, είναι δύσκολο από αυτή την πλευρά, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω.

Αν μπορούν οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν κανονικά

Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα, δεν προσδοκώ να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα, αλλά ελπίζω πως μέχρι το τέλος της άνοιξης και πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι, θα έχουμε ξανά φυσιολογικό μπάσκετ.

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα

Ήμασταν σε πολύ καλή θέση την προηγούμενη σεζόν πριν όλα σταματήσουν. Φέτος έχουμε χημεία, είμαστε μεγαλύτερη ομάδα αλλά είμαστε σκληροί και πνευματικά σκληροί, νομίζω πως θα είμαστε εκεί στο τέλος της σεζόν για να παλέψουμε για τους τίτλους.

Για την αντίδραση του κόντρα στον Παναθηναϊκό στην περσινή νίκη της ΑΕΚ

Δεν είχε να κάνει με τον κόουτς Πιτίνο. Είναι πολλά μικρά πράγματα αλλά νομίζω γενικά, όταν παίζεις με μια παλιά σου ομάδα που δεν πίστεψε στις δυνατότητες σου, πάντα θες να δείξεις ότι είσαι ο παίκτης που πιστεύεις ότι είσαι. Περισσότερο ήταν αυτό. Είμαι πιο καλός απ’ αυτόν που νόμιζες ότι είναι καλύτερος από μένα.

Αν είχε απωθημένα στην καριέρα του

Ένας από τους στόχους που είχα στα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου ήταν να πάω σε ένα Final 4 Ευρωλίγκας, να κατακτήσω την Ευρωλίγκα.

Ο στόχος μου είναι πάντα να βλέπω αν ήμουν όντως ένας αρκετά καλός παίκτης για να ηγηθώ μιας ομάδας που ήταν ψηλά και να τους οδηγήσω σε ένα Final 4.

Δεν τα κατάφερα, αλλά μέσα απ’ όλη την πορεία μου, νιώθω ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορούσα.

Για μένα, αυτό που έλεγα πάντα στον εαυτό μου, θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του Λάνγκφορντ που γίνεται.

Για όσους κατηγορούν την ΑΕΚ ως μια ομάδα γερασμένη

Αν ήμουν οπαδός μιας άλλης ομάδας στην Ελλάδα, θα σκεφτόμουν μια δικαιολογία για να μειώσω την ΑΕΚ, κι αυτή είναι η πιο εύκολη δικαιολογία.

Αν εσύ ήσουν όσο καλός είμαι εγώ και ήσουν 37, θα έπαιζες κι εσύ μπάσκετ.

Για την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα

Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει καλή δουλειά στο χτίσιμο του ρόστερ τους φέτος, αλλά πιστεύω πρέπει ακόμα να δούμε πως λειτουργήσει ο Παναθηναϊκός, την πρώτη χρονιά χωρίς τον Καλάθη, ο Σλούκας γύρισε στον Ολυμπιακό, και οι δύο ομάδες αλλάζουν την στόχευση των οργανισμών τους.

Το βίντεο από την συνέντευξη του Κιθ Λάνγκφορντ:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X