AEK: Πάνω από 90 νέα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα -Αύριο τα αποτελέσματα! (ΦΩΤΟ)

AEK: Πάνω από 90 νέα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα -Αύριο τα αποτελέσματα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, οι παίκτες της ΑΕΚ υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντες όσοι βρίσκονται κοντά στο αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ υποβλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα πάρθηκαν πάνω από 90 δείγματα προς διάγνωση καθώς τεστ έκαναν τόσο όσοι ταξίδεψαν στην Ουκρανία για το ματς με την Ζόρια, όσο και εκείνοι που παρέμειναν στην Αθήνα, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλωστε η Ενωση από την έναρξη της πανδημίας έχει δείξει πως δεν προτίθεται να κάνει… εκπτώσεις στην πρόληψη από τον κορωνοϊό.

Ο δεύτερος έλεγχος για κορωνοϊό έγινε στα Σπάτα από τις 16:00 έως τις 17:00 του Σαββάτου και όλοι όσοι υποβλήθηκαν σε τεστ έμειναν στα αυτοκίνητα τους και η λήψη του δείγματος έγινε από το κάθισμά τους. Τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το μεσημέρι και από αυτά θα καθοριστεί το πρόγραμμα για την συνέχιση των προπονήσεων. Αξίζει να αναφερθεί πως τεστ έκαναν χθες και όσοι ποδοσφαιριστές είχαν μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ζόρια και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Υπενθυμίζεται πως χθες καταγράφηκαν 6 κρούσματα του ιού εντός της ΑΕΚ μεταξύ των οποίων ήταν οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Νασίμ Χνιντ και Γεβγέν Σάκχοφ. Ενώ, πριν το ταξίδι στην Ουκρανία, είχε διαγνωστεί θετικός και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X