ΑΕΚ: Προσπάθειες για επανεκκίνηση της Volleyleague Γυναικών

Εικόνες από το ματς του βόλεϊ Γυναικών Αίας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΕΟΠΕ τόνισε πως θα δοθεί δέκα ημέρες για προετοιμασία στις ομάδες μετά την επανέναρξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Στον …αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών μετά τα νέα μέτρα που ανάγκασαν την ΕΟΠΕ να αναστείλει όλες τις διοργανώσεις τουλάχιστον μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλες οι υποχρεώσεις σταματούν μέχρι τότε και από την στιγμή που και τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά τότε οι ομάδες δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε προπονήσεις. Όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις εξελίξεις χωρίς κανείς να γνωρίζει αυτή την στιγμή αν θα υπάρχει η δυνατότητα επανεκκίνησης μετά την 3η Δεκεμβρίου. Η ΕΟΠΕ με ανακοίνωση της πάντως τόνισε πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες έτσι ώστε να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μετά το πράσινο «φως» από την Πολιτεία θα δοθεί ένα διάστημα δέκα περίπου ημερών στις ομάδες για προετοιμασία. Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό με τα σωματεία να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

«Την επόμενη εβδομάδα οι επίσημες αποφάσεις»

 Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το ενδεχόμενο επανέναρξης αναφέρει πως θα γίνουν προσπάθειες για να υπάρξει σωστός προγραμματισμός για την επανέναρξη. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα: «Θα γίνουν προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξει προγραμματισμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις των ομάδων. Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές. Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα. Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X