Μπέκαμ: Θέλει να φέρει τον Ράμος στην Ιντερ Μαϊάμι

Πρωταθλητής στις... αποβολές ο Σέρχιο Ράμος - Έφτασε τις 25 κόκκινες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να πείσει στον Σέρχιο Ράμος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης και να πάει το καλοκαίρι στην Ιντερ Μαϊάμι.

Ράμος και Μπέκαμ διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα, καθώς στο παρελθόν ο Αγγλος πέρασε δύο χρόνια παίζοντας με τον Ισπανό αμυντικό στην ισπανική πρωτεύουσα πριν φύγει για το LA Galaxy στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2007.

Ο Ράμος διαπραγματεύεται επί του παρόντος την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρεάλ, αλλά υπάρχουν ήδη αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η ομάδα του Μπέκαμ, Ίντερ Μαϊάμι, είναι μία από αυτούς.

Ο 34χρονος στόπερ, επιδιώκει παράταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η Ρεάλ προτείνει μία συμφωνία 12 μηνών κι έτσι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει». Αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και να πείσει τον Ράμος να υπογράψει στην ομάδα του, το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X