ΑΕΚ: Σοκ με Ουγκάλντε-Έξι μήνες εκτός δράσης

ΑΕΚ: Σοκ με Ουγκάλντε-Έξι μήνες εκτός δράσης
Photo Credits: INTIME

Ο τραυματισμός του Ισπανού στην προπόνηση ήταν πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Κρίστιαν Ουγκάλντε ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο Ισπανός τραυματίστηκε πριν λίγες ημέρες στην προπόνηση ωστόσο λόγω του οιδήματος στο πόδι δεν μπορούσε να γίνει ασφαλή διάγνωση. Η κατάσταση του τελικά ήταν πιο σοβαρή από ότι αρχικά φάνηκε με τον παίκτη να μένει εκτός δράσης σχεδόν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ουγκάλντε ο οποίος υπέστη τελικά ρήξη πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Γιώργο Κελάλη και θα πάρει σύντομα εξιτήριο για να ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του.

Ο Ισπανός που είχε επιστρέψει μετά από έναν ελαφρύ τραυματισμό που είχε στο πόδι συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις πριν την αναστολή λόγω των νέων μέτρων. Σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις τραυματίστηκε ο οποίος όπως αποδείχτηκε ήταν ικανός για να του στερήσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν λογικό προκάλεσε έντονη απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας καθώς ο παίκτης είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν ενώ ήρθε να προστεθεί και στο ήδη βαρύ κλίμα λόγω της διακοπής. Όλοι ωστόσο βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη στιγμή και του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία επιστροφή στο γήπεδο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X