Θύρα 13 σε Αλαφούζο: «Παρέδωσε τις μετοχές και φύγε, έχεις μικρύνει τον σύλλογο»

Θύρα 13 σε Αλαφούζο: «Παρέδωσε τις μετοχές και φύγε, έχεις μικρύνει τον σύλλογο»

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο κάνει με ανακοίνωση της η Θύρα 13

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θύρα 13 απαιτεί από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ερασιτέχνη, αφού πρώτα διευθετήσει τα χρέη της.

Oι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αναφέρουν με ανακοίνωση τους αρχικά: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος.

Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων ‘’θρησκειών’’, εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου. Είμαστε άνδρες και κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε δαπανηρά τώρα. Γιατί οι άνδρες αυτό κάνουν, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πράγμα που αμφισβητούμε σε εσένα και για τα λάθη σου και για το φύλο σου. Σε αφήσαμε να δείξεις τι είσαι. Αλλά ο μανδύας που φόραγες χρόνια, μας τύφλωνε και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;».

Στη συνέχεια άρχισε να απαριθμεί συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τη πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή;

Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και την διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα;

Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο;

Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια;

Την διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη;

Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της;

Την μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτεχνη;

Για την ‘’νύχτα στο Παλέρμο’’ όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νομο;

Για τους δήθεν ευρωπαίοαραβοανατολικούς αγοραστές της ΠΑΕ;

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντια».

Ολοκηρώνοντας, η ανακοίνωση που υπογράφουν οι σύνδεσμοι Αθήνας, Ζωγραφου, Καματερού, Πατησίων, West Block, Επαρχίας, Κύπρου και Ευρώπης, αναφέρει: «Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρισκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις..»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X