Στοίχημα: Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι, γκολ στην Bundesliga!

Στοίχημα: Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι, γκολ στην Bundesliga!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας… χαμός γίνεται στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (07/11)! Το Betarades.gr το διάβασε καλά και βρήκε τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Η δράση κορυφώνεται σε όλη την Ευρώπη και προσφέρει δυνατές επιλογές. Πριν από αυτά, αξίζει να δείτε τι ξεχωριστό έχει στο online στοίχημα η bet365

Για σήμερα λοιπόν, θα αναλύσουμε τρία παιχνίδια ποδοσφαίρου, και ένα μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο εστιάζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Μπουντεσλίγκα και τη Σέριε Α. Στο μπάσκετ πάλι, έχουμε σημείο από την ελληνική Basket League. Τέσσερις επιλογές δηλαδή θα προτείνουμε, που έχουν στοιχηματική αξία. Ας δούμε ποιές είναι αυτές!

Στη Γουέστ Χαμ το ντέρμπι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από την Πρέμιερ Λιγκ. Για την όγδοη αγωνιστική η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Φούλαμ. Είναι ένα λονδρέζικο ντέρμπι και θα στηρίξουμε μια εκ των δύο ομάδων.

Η Γουέστ Χαμ θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα μετά την ήττα στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ. Τα «Σφυριά» δυσκόλεψαν πολύ τους πρωταθλητές, προηγήθηκαν, αλλά τελικά έχασαν με 2-1. Έτσι, έκλεισαν μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων όπου τα πήγαν συνολικά καλά. Έχουν πάρει βαθμό και από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ, ενώ κέρδισαν τη Λέστερ και τη Γουλβς. Η ομάδα του Μόγιες έχει ποιότητα. Επιστρέφει στη δράση απόψε και ο βασικός επιθετικός Αντόνιο.

Η Φούλαμ από την άλλη, επιτέλους κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Πάρκερ κυνηγου΄σε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την πήρε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ. Το τελικό 2-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας η Φούλαμ, που δεν έχει πάντως πολύ μεγάλες δυνατότητες φέτος. Έχει ακόμα μια ισοπαλία με τη Σέφιλντ και όλα τα άλλα… ήττες! Δύσκολη η αποστολή της και σήμερα.

Φαβορί υπάρχει στο ματς και είναι οι γηπεδούχοι. Διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ, παίζουν καλύτερα φέτος και μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στην Μπουντεσλίγκα

Στη Γερμανία τώρα, η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Αρμίνια Μπίλεφελντ για την έβδομη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν θα πάμε με το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΄Άουγκσμπουργκ, η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Είναι αήττητη στους πέντε αγώνες που έχει δώσει από τότε και μετά, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στην επίθεση, ενώ στην άμυνα έχει τα κενά της. Προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» επί της Χοφενχάιμ, με 1-3! Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και απόψε.

Στην αντίπερα όχθη, η Αρμίνια Μπίλεφελντ δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρίσκονται στην 15η θέση της κατάταξης. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εύκολα με 0-2 από τη Ντόρτμουντ. Το σκορ μπορεί να θεωρηθεί και… τιμητικό για τη Μπίλεφελντ. Η μόνη της νίκη φέτος, είναι απέναντι στην Κολωνία, με 1-0. Πρέπει όμως να αρχίσει να παίρνει μπρος στη μάχη για την παραμονή.

Ανώτερη ως τώρα η Ουνιόν, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Θεωρούμε ότι η Αρμίνια μπορεί να βρει έστω ένα τέρμα απέναντι στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Μπορεί η Κάλιαρι

Ερχόμαστε στην Ιταλία και τη Σέριε Α, που βρίσκεται στην έβδομη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κάλιαρι παίζει σήμερα εντός έδρας με τη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν αυτό το τρίποντο.

Η Κάλιαρι είναι μια από τις ομάδες που συμμετέχουν σε θεαματικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί στηρίζεται κυρίως στην επίθεσή της. Το δίδυμο του Σιμεόνε με τον Ζοάο Πέδρο… πετάει! Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει ήδη 12 γκολ στη διοργάνωση, αλλά αμυντικά… μπάζουν. Προέρχονται από την ήττα με 3-2 από την Μπολόνια. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες. Δεν έχει χάσει εντός έδρας από τη σημερινή της αντίπαλο στα 12 τελευταία μεταξύ τους!

Η Σαμπντόρια από την άλλη, είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Τζένοα, εντός έδρας. Σε αυτό το ματς έριξε την απόδοσή της, σε σχέση με τα προηγούμενα όπου είχε σερί νίκες. Δεν αποκλείεται να αρχίσει να κάνει την «κοιλιά» της, αφού δεν έχει και τόσο μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθει στην κούραση. Δεν φοβάται γενικά εκτός έδρας, αλλά απέναντι στην Κάλιαρι τα βρίσκει σκούρα.

Η παράδοση σε αυτό το γήπεδο ευνοεί τους γηπεδούχους, που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν τα φόντα να κερδίσουν. Δεν τρομάζουν από τη Σαμπντόρια που δεν εντυπωσίασε στο τελευταίο παιχνίδι της. Επιλέγουμε 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.05.

Για το «διπλό» η ΑΕΚ

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Για την τρίτη αγωνιστική, το Περιστέρι υποδέχεται την ΑΕΚ. Το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν μια καλή νίκη.

Το Περιστέρι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι τώρα. Στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Πιο πρόσφατη, αυτή απέναντι στον Ιωνικό με 75-80. Το Περιστέρι ήταν πολύ καλύτερο, απλά χαλάρωσε και έχασε διψήφιες διαφορές. Πήρε όμως εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα. Είχε προηγηθεί και η νίκη επί της Ρίτας για το Basketball Champions League. Δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Σαλούστρος, αμφίβολος είναι ο Άρλετζ.

Απεναντίας, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και αυτή με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα. Δυσκολεύτηκε στην έδρα του Ιωνικού, αλλά έκανε φοβερό σερί στην τελευταία περίοδο και κέρδισε με διψήφια διαφορά. Πιο εύκολη ήταν η νίκη της επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ, με 87-68. Έριξε «100άρα» μεσοβδόμαδα στη Χάποελ Χολόν, για το BCL. Νίκησε με 100-96 παίζοντας ωραίο μπάσκετ στην επίθεση. Μοιάζει ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, πλην του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και διατηρεί προβάδισμα για τη νίκη στο σημερινό ματς. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από το Περιστέρι και πιστεύουμε θα πάρει τη νίκη με μια σοβαρή εμφάνιση. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X