Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συμπεριλήφθη ο Κώστας Φορτούνης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης για την Κυριακάτικη (8/11 15:00) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή, για τον συγκεκριμένο αγώνα τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του με συνέπεια να τεθεί στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, όπως και ο Λοβέρα

Στον αντίποδα εκτός πλάνων έμειναν ο Βινάγκρε ο οποίος ήτα αμφίβολος, καθώς επίσης και οι Μπα, Τιάγκο Σίλβα, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Κάιπερς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των «ερυθρολεύκων», η οποία θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Αυτή απαρτίζεται από τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν και Ελ Αραμπί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X