Σουάρες για Μέσι: «Αν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα θα μιλήσω για να έρθει στην Ατλέτικο»

Σουάρες για Μέσι: «Αν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα θα μιλήσω για να έρθει στην Ατλέτικο»
Photo Credits: INTIME

Να παίξει ξανά με τον Λιονέλ Μέσι θέλει ο Λουίς Σουάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες άφησε την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι και πήγε στην Μαδρίτη και στην Ατλέτικο, με τον Ουρουγουανό να εκφράζει την επιθυμία του να κάνει το ίδιο ταξίδι και ο Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS» , ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάρτσα, για το αν θα πανηγύριζε σε περίπτωση που έβρισκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του αλλά και για τις σχέσεις που είχε με τον Ρόναλντ Κού​μαν.

«Όχι, δεν θα το έκανα από σεβασμό προς τους πρώην συμπαίκτες μου και την ομάδα που μου έδωσε τόσα. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου τη φανέλα της Ατλέτικο, όπως έκανα και σε κάθε ομάδα που έπαιξα», απάντησε αρχικά για το αν θα πανηγύριζε γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ όσον αφορά για τον Μέσι τόνισε:

«Μιλάμε πολύ με τον Μέσι, αλλά όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για προσωπικά θέματα, για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα στον κόσμο. Εγώ τον βλέπω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και πριν. Το απολαμβάνει. Προσπαθεί, ακόμη κι αν μερικές φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα. Αυτό λέει πολλά»

Ο Λουίς Σουάρες κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα έπειθε τον Μέσι να τον ακολουθήσει στην Ατλέτικο αν κι εφόσον ο Αργεντινός αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα: «Το λέω πάντα, ο Λέο είναι ώριμος να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Πάντα θα είμαι μαζί του σε όποια απόφαση, όπου εκείνος νιώθει χαρούμενος. Εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, προφανώς θα μιλήσω στην ομάδα. Αλλά, είναι ο Μέσι που πρέπει να αποφασίσει πού θέλει να βρίσκεται».

Οσο για τον Ρόναλντ Κούμαν ο επιθετικός της Ατλέτικο δήλωσε: «Η σχέση που είχα με τον Κούμαν ήταν επαγγελματική. Μου είχε πει μέσω τηλεφώνου ότι έπρεπε να φύγω από την ομάδα και του είπα πως είχα το δικαίωμα να προπονούμαι στην Μπαρτσελόνα, μέχρι να βρω την επόμενη μου ομάδα. Εκανα προπονήσεις για τρεις εβδομάδες. Με έστειλαν να προπονούμαι μόνος μου και το έκανα. Ημουν επαγγελματίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X