Σοκ για τον Μπάρκα - «Η Σέλτικ θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα τον Ιανουάριο»

Μπάρκας: Νικήθηκε από τη «λευκή βούλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Frank McAvennie η Σέλτικ αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο για έμπειρο τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει πείσει ακόμη την Σέλτικ και σύμφωνα με τον Frank McAvennie τον Ιανουάριο η ομάδα της Σκωτίας αναμένεται να κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχασε το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα της Σκωτίας λόγω τραυματισμού στη μέση, όμως μετά την ανάρρωση του δεν κατάφερε να πάρει θέση βασικού για τα ματς για το Europa League και το Κύπελλο Σκωτίας.

Ο Λένον προτίμησε αντί του Μπάρκα τον Μπέιν, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» κόντρα στην Αμπερντίν.

«Το μεγαλύτερο “συν” είναι ότι κράτησε το μηδέν», είπε ο McAvennie για τον Μπέιν.

«Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί».

Ο Μπάρκας να αναφέρουμε πως έπαιξε 14 ματς μέχρι στιγμής με την Σέλτικ και κράτησε 8 φορές το «μηδέν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X