Λάτσιο: Μετά τον σάλο... αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό ενόψει Γιουβέντους

Λάτσιο: Μετά τον σάλο... αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό ενόψει Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Και ξαφνικά... όλοι οι παίκτες της Λάτσιο αρνητικοί στον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο ερευνάται από την Ομοσπονδία, καθώς υπάρχουν κατηγορίες που χρησιμοποίησε κόντρα στην Τορίνο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Ιταλική Ομοσπονδία ζήτησε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό. Εάν τελικά αποδειχθεί πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν θετικοί στον Covid-19 κι έπαιξαν με την Τορίνο, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στο σύλλογο και στους παίκτες ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι «Λατσιάλι» να υποβιβαστούν!

Ωστόσο νέο δημοσίευμα του «tuttomercatoweb», αναφέρει πως το εργαστήριο του Αβελίνο, με το οποίο συνεργάζεται πλέον η Λάτσιο μετά την λύση της συνεργασίας της με το εργαστήριο «Synlab», έλεγξε όλα τα τελευταία τεστ κορωνοϊού της ομάδας και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ετσι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο θα είναι στη διάθεση του Σιμόνε Ιντσάγκι για το ντέρμπι της Κυριακής με την Γιουβέντους (08/11, 13:30), ενώ παράλληλα η  υπόθεση της Λάτσιο εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη αλλά και την Ομοσπονδία που συνεχίζει την έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X