Ιγουαΐν: «Δεν μπορώ να ζήσω στην Αργεντινή»

Φιορεντίνα: Πάει για κόλπο γκρόσο με Ιγκουαΐν
Photo Credits: INTIME

Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο αυτής της επιλογής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γονσάλο Ιγουαΐν αποκάλυψε τον (μη ποδοσφαιρικό) λόγο για τον οποίο απέρριψε το καλοκαίρι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ.

Όταν το 2007 έφυγε από την Ρίβερ Πλέιτ για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γονσάλο Ιγουαΐν το έκανε με το παράπονο ότι δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο με την ομάδα της καρδιάς του.

Μετά από 13 χρόνια, ο Αργεντινός επιθετικός που έκανε αξιοσημείωτη καριέρα σε Ισπανία, Ιταλία (Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν) και Αγγλία (Τσέλσι), είχε την δυνατότητα να επιστρέψει στους Εκατομμυριούχους το καλοκαίρι αλλά, αντ’ αυτού, προτίμησε την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο αυτής της επιλογής. «Είχα πάντα στο μυαλό μου να επιστρέψω. Δυστυχώς, μιλάω για την χώρα από κοινωνικοπολιτικής πλευράς. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν μου επιτρέπει να πάω στην Αργεντινή και να ζήσω έξω από το ποδόσφαιρο με την ευτυχία που πιστεύω ότι μπορώ να ζήσω» είπε χαρακτηριστικά ο 32χρονος επιθετικός.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιγουαΐν δεν αποκλείει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ρίβερ και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού «κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X